Crna kronika 06.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

Crne slutnje - noćas oko 2 sata nestala je ženska osoba sa sinčićem

Jutros oko 2 sata, prema prvim podacima iz Totovca otišla je majka s maloljetnim sinom. Putem društvenih mreža jedan je muškarac zatražio pomoć, dodavši da je otišla Opel Astrom metalik sive voje.

Kako doznajemo slučaj je prijavljen i policiji te bi uskoro, ovisno o razvoju događaja, identitet majke i djeteta mogao osvanuti u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Neovisno o tome, policija od jutra traži ženu i dijete. Posljednji trag koji je ostavila ženska osoba jest dugačka objava na Facebook profilu oko 1,30 sati u noći, koja završava rečenicama:

- Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, sjebat će te gore nego prvi put.... jer je vježbao. Sorry stari potrošio si sve svoje šanse. Želim ti lijep život, nadam se da ćeš naći nekoga tko će biti sretan uz takav šljam od „čovjeka“ .... (i da lijepo se provedi na godišnjem). I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mjesto, bolje za mene! Moja jedina SREĆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju.... Njemu će tamo biti puno puno bolje! Znajte da budete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, promatrati vas i smijati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi i zna.

U Policijskoj upravi međimurskoj komentirali su nam situaciju još jednom oko podneva:

- Od jutra poduzimamo mjere traganja za ženskom osobom djetetom i automobilom. Za sad se prvenstveno pretražuje okolica Orehovice i Totovca - kazao nam je glasnogovornik Radovan Gačal.

Kako neslužbeno doznajemo nestala ženska osoba zove se Ivana Fogadić, a sa sobom je povela šestogodišnjeg sina. Nestanak s identitetom i potrebnim podacima svakog bi trenutka trebao biti prijavljen Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. 

Izvor: 3141