Crna kronika 10.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Čuvajte se biciklista u Pribislavcu!

Pretprošlog petka, 27. lipnja, oko 12.25 sati u Ulici braće Radić, u Pribislavcu počinjena je još jedna krađa na osobito drzak način. Mještanku Belice koja se vozila biciklom sustigao je drugi biciklist i iz košarice joj ukrao torbicu u kojoj su bili mobitel, novac, osobni dokumenti i bankovne kartice, ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Žena je pritom pala s bicikla, ali se nije ozlijedila. Počinitelja je policija pronašla za nekoliko dana - to je mještanin Pribislavca star 23 godine. Ukradeni osobni dokumenti i kartice od njega su oduzeti i vraćeni vlasnici.

No, u utorak, 1. srpnja, ponovo (gotovo) isto u Pribislavcu. Oko 16.40 sati u Ulici Antuna Mihanovića četiri nepoznata mlađa muškarca biciklima su sustigli 50-godišnjakinju iz Pribislavca, a jedan joj je iz torbe ukrao novčanik s novcem i dokumentima. Novac je uzeo, nekoliko stotina kuna, a novčanik odbacio kraj ceste. Policija je tu, međutim, bila još brža nego u prvom slučaju i uskoro utvrdila da su kradljivci dvojica mlađih maloljetnika - i oni iz Pribislavca.

 

 

ČAKOVEC

Kradljivac bicikla 

uhvaćen brzo

U nedjelju, 29. lipnja, oko 20.15 sati u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora mještanki Čakovca ukraden je zaključan bicikl, naslonjen na zgradu.

 Policija je bila brza - uskoro je pronašla počinitelja, 25-godišnjaka iz Kuršanca. Bicikl je vraćen vlasnici, čime je izbjegnuta šteta od nekoliko tisuća kuna.

Izvor: 3089