Crna kronika 02.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Krađe

Lopov si otvorio prozor

DONJA DUBRAVA - Nepoznati je lopov u razdoblju od 11. do 16. lipnja “posjetio” kuću u Zagrebačkoj ulici, u Donjoj Dubravi - kroz prozor otvoren na ovjes otvorio je drugi prozor i ušao. Ukrao je televizor i domaćine oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Ukraden čamac

GORNJI KURŠANEC - U razdoblju od 15. svibnja do 20. lipnja nepoznati je počinitelj na obali jezera u Gornjem Kuršancu ukrao metalni čamac. Šteta za vlasnika, mještanina Nedelišća, iznosi nekoliko tisuća kuna.

Iz kamiona istočeno gorivo

TRNOVEC - Iz nezaključanog rezervoara kamiona austrijske tvrtke, parkiranog kod graničnog prijelaza Trnovec, u vremenu od 21. do 23. lipnja nepoznati je počinitelj istočio nekoliko stotina litara goriva. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Sa škole skinuli bakreni lim

KURŠANEC - S prozora škole u Kuršancu nepoznati su počinitelji u vremenu od 19. do 23. lipnja (prošlog utorka) demontirali i ukrali bakreni lim. Šteta po procjeni iznosi više tisuća kuna.

Sa strojeva poskidao akumulatore

ŠTRUKOVEC, MURSKO SREDIŠĆE - Tijekom noći s utorka na srijedu (23. na 24. lipnja) provaljeno je u tri radna stroja angažirana na radovima između naselja Štrukovec i Mursko Središće. Nepoznati je lopov ukrao akumulatore i vlasnika, poduzeće iz Varaždina, oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Kuća je bila otključana

ČAKOVEC - Nepoznati je lopov u krađi počinjenoj u vremenu od 22. do 25. lipnja (prošle srijede) iz obiteljske kuće u Mihovljanskoj ulici, u Čakovcu imao pomoć ukućana. Iskoristio je njihovu nepažnju, ušao kroz otključana vrata i ukrao više tisuća kuna.

Ispražnjen aparat za igru

MALA SUBOTICA - U četvrtak, 26. lipnja, negdje od ponoći do 4.45 sati nepoznati je lopov provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Alojzija Stepinca, u Maloj Subotici. U lokalu je provalio u aparat za igru i ukrao kovani novac. Procijenjena šteta iznosi više stotina kuna.

Izvor: 3088