Crna kronika 30.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:48.

Krađe

Ukradeni 

laptop, nakit i novac

OKRUGLI VRH - Pretprošli petak, 18. srpnja, u vremenu od 6 do 15 sati nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Okruglom Vrhu i ispremetao stvari te ukrao prijenosno računalo, razni nakit i novac. Domaćine je oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Iz vikendice odnio trimer

DONJI KRALJEVEC - U razdoblju od 16. do 19. srpnja (pretprošle subote) nepoznati je lopov provalio u vikend-kuću u polju zvanom Drabušica, kod Donjeg Kraljevca i ukrao motorni trimer. Šteta za vlasnika, mještanina Donjeg Kraljevca, procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Kako je lopov ušao u kuću?

MACINEC - Iz obiteljske kuće u Glavnoj ulici, u Macincu u razdoblju od 7. do 21. srpnja (prošlog ponedjeljka) na neutvrđen su način ukradeni novac i razni nakit. Nepoznati lopov domaćine je oštetio za više tisuća kuna.

Provalio u 

lokal, pa u aparat za igru

PUŠĆINE - Nepoznati je lopov u ponedjeljak, 21. srpnja, od ponoći do 5.40 sati provalio u ugostiteljski objekt u Čakovečkoj ulici, u Pušćinama i ukrao novac. Potom je obio i aparat za igru te iz njega također ukrao novac. Šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Lopov kaznio neoprez 

domaćice

PEKLENICA - U utorak, 22. srpnja, negdje od 16.30 do 17 sati u Peklenici, u Glavnoj ulici ukraden je nakit iz obiteljske kuće. 

Nepoznati je lopov štetom od nekoliko tisuća kuna kaznio neoprez vlasnice koja je kuću ostavila nezaključanu dok je bila odsutna.

Lopov lako 

došao do 

ključa

MALA SUBOTICA - Nepoznati je počinitelj u srijedu, 23. srpnja, od 15 do 16 sati ušao u kuću u Dravskoj ulici, u Maloj Subotici, otvorivši si vrata originalnim ključem koji je bio sakriven kod ulaza. 

Nakon što je ispremetao stvari, ukrao je nakit u vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Lopov uzeo 

novac i satove

NEDELIŠĆE - U vremenskom razdoblju od 17. do 21. srpnja (prošlog ponedjeljka) nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Čakovečkoj ulici, u Nedelišću te ukrao nakit i ručne satove. Šteta se cijeni na više tisuća kuna.

Izvor: 3092