Crna kronika 11.06.2016. 08:20. Zadnja izmjena: 11.06.2016. 08:26.

Županijski centar 112

Krađe luka i krumpira na poljima i prometne nesreće

Jučer, 10. lipnja prije 10 sati Županijski centar 112 Čakovec je zaprimio dojavu o sudaru dva osobna automobila i kamiona u Nedelišću. Ozlijeđene su dvije osobe. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a druga lake tjelesne ozljede i zbrinute su u ŽB Čakovec. O nesreći smo upozorili ovdje.

U 11:31 obaviješteni su o krađi luka na polju kod Čakovca, a nakon 17 sati o krađi krumpira u Gardinovcu.

U 18:12 ŽC 112 Čakovec zaprima dojavu o sudaru dva osobna vozila na parkiralištu jednog trgovačkog centra u Čakovcu, nastala je samo materijalna šteta. Još jedna prometna nesreće dogodila se u Gornjem Kuršancu. Sudarila su se dva osobna vozila te je nastala materijalna šteta na vozilima, a jedan je vozač pobjegao s mjesta događaja.

Danas u noći (1:24) dogodila se prometna nesreća u Čakovcu. Došlo je do sudara dva osobna automobila zbog nepropisnog preticanja. Tom prilikom jedno je vozilo udarilo u rasvjetni stup i slomilo ga. Stup se prepriječio preko oba vozna traka.  Dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede i zbrinute su u ŽB Čakovec. Zbog policijskog očevida u potpunosti je bio zatvoren promet Zrinsko - Frankopanskom ulicom u oba pravca, tj. od Čakovca prema Nedelišću i obratno,  i to od ulice Globetka pa do raskrsnice kod Carinskog odvojka (cca 450 m). Promet se odvijao okolnim ulicama, a normaliziran je u 4:40 sati.