Crna kronika 10.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Lopovi ne miruju

Kako je lopov ušao?

SAVSKA VES - Pretprošlog petka, 27. lipnja, u vremenu od 17 do 19 sati na udaru lopova našla se obiteljska kuća u Ulici Josipa Bajkovca, u Savskoj Vesi. Nepoznati lopov ušao je na neutvrđen način, ispremetao stvari i ukrao više tisuća kuna.

Provalnik odnio nakit

ČAKOVEC - Tijekom prve noći pretprošlog vikenda (27. na 28. lipnja) nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Ulici ZAVNOH-a, u Čakovcu. Nakon što je ispremetao stvari, ukrao je nakit, procijenjene vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Ukradeni 

cigarete i novac

DONJI KRALJEVEC - Nepoznati je lopov noću pretprošle subote,  28. lipnja, od ponoći do 4 sata provalio u ugostiteljski lokal u Kolodvorskoj ulici, u Donjem Kraljevcu. Ukrao je cigarete i novac, čime je vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Provalio u 

autopraonicu

ČAKOVEC - U utorak, 1. srpnja nepoznati je lopov u 18 minuta (od 23.36 do 23.54 sata) provalio u pet automata samouslužne praonice automobila u Čakovcu, u Ulici Tome Bratkovića. Šteta koju je počinio utvrdit će se naknadno.

Lopov odnio suho meso i 

kozmetiku

PARAG - Nepoznati je lopov negdje od utorka do četvrtka (od 1. do 3. srpnja) provalio u obiteljsku kuću u Paragu. Ukrao je razne prehrambene i kozmetičke proizvode, patike te mobitel. Domaćine je time oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Provala u 

prodavaonicu

ČAKOVEC - Noći sa srijede na četvrtak (2. na 3. srpnja) nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u Ulici kralja Tomislava, u Čakovcu i ukrao novac. Procjenjuje se da šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

 

 

U petak, 20. lipnja, oko 13.30 sati na groblju u Murskom Središću drski je lopov, vozeći se na biciklu, prišao starijoj ženskoj osobi koja je stajala ispred groba i s vrata joj strgnuo i ukrao ogrlicu, vrijednu nekoliko tisuća kuna.

Bila je ovo treća  krađa počinjena na ovaj način u posljednje vrijeme - prve dvije počinjene su u Čakovcu 16. i 17. lipnja. Serija ovime najvjerojatnije završava.

Izvor: 3089