Crna kronika 10.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

Obdukcija pokazala da se muškarac kod Orehovice ubio vatrenim oružjem

- Tijelo je bilo u vozilu valjda pet dana. Tamo, od naselja Roma kod Orehovice, prema brani kod Šemovca, u šumi - informacija je koja je stigla do lista Međimurje. Potvrdili smo je kod Policijske uprave Međimurje.

- Točno je, u petak poslije podne pronađen je leš nepoznatoga muškarca u zoni Hidroelektrane Čakovec. Tijelo je bilo u osobnom vozilu - potvrdili su nam u policiji.

Neslužbenim kanalima doznali smo i kako je točno da je tijelo duže stajalo u vozilu te je leš u lošem stanju. Zbog toga je naložena njegova obdukcija. Ona bi, kako doznajemo, trebala biti održana otprilike u trenucima pisanja ovoga članka, u subotu 8. kolovoza u prijepodnevnim satima. Njome će se, prije svega, utvrditi način smrti; je li to ubojstvo, samoubojstvo ili prirodna smrt. Potom će valjati utvrditi i identitet preminulog. Na području Međimurja ovaj tjedan nije prijavljivan nestanak osoba te bi mogla biti riječ o osobi iz jedne od susjednih županija.

Prema prvim informacijama riječ je o samoubojstvu muškarca koji je nestao na području Varaždinske županije. Muškarac je rođen 1964. godine i tragovi upućuju na samoubojstvo vatrenim oružjem, pokazala je obdukcija koja je provedena tijekom subote.

Izvor: 3145