Crna kronika 28.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Policija traži očevice Danielove pogibije u Šenkovcu

Policijska uprava međimurska javno je zatražila pomoć očevidaca prometne nesreće u kojoj je u petak 23. listopada u 22.30 sati u Šenkovcu poginuo Daniel Hadela (23) iz Gornjeg Koncovčaka.

Podsjetimo, on je, krečući se Ulicom maršala Tita, straga naletio na BMW kojim je od kafića G.T. također prema Čakovcu kretao 36-godišnji vozač. Policija poziva građane da se jave na broj telefona 192, na elektroničku adresu medjimurska@policija.hr, putem aplikacije e-Policija ili osobno u najbližu policijsku postaju.

Inače, kako doznajemo, vozač automobila u koji se zaletio nesretni mladić "napuhao" je 0,0 promila alkohola. Ostalo je sporno kojom je brzinom od smjera Mačkovca naišao poginuli mladić, je li bilo još kakvih vozila među njima i slično. Kako doznajemo, već je najavljeno provođenje složenih vještačenja, kako bi se utvrdio točan uzrok nesreće i, prije svega, je li vozač automobila mogao i morao vidjeti nadolazeći motocikl.

Naime, kako sada stvari stoje, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu" protiv vozača automobila iz Čakovca bit će podnesena kaznena prijava. Dežurni državni odvjetnik naložio je i provođenje obdukcije. Dodajmo ovome da je Danielova Yamaha bila neregistrirana te da nije imao potrebnu kategoriju vozačke dozvole za nju, tj. vozio je presnažan motocikl.

 

 

 

Izvor: 3157