Crna kronika 24.04.2017. 10:29. Zadnja izmjena: 24.04.2017. 10:36.

Uigrana banda

Prije provale u Kaufland u istoj ulici ukrali su Golf "trojku"!

U subotu, 22. travnja nešto prije 21 sati, nepoznati počinitelji provalili su u prostor trgovačkog centra Kaufland u Obrtničkoj ulici u Čakovcu. Kako javlja policija, ukradeno je nekoliko stotina tisuća kuna - no, to je policijski izraz koji označava svotu između 100 i 500 tisuća kuna. Kako doznajemo iz svojih izvora ukradeno je nešto manje od 200 tisuća kuna.

- U trenutku dok je 30-godišnja zaposlenica brojila novac počinitelji su provalili u prostoriju trezora i ukrali novac. Zaposlenica je u trenutku provale pobjegla iz prostorije i nije ozlijeđena - kažu u policiji. U tim trenucima iz trgovačkog centra odlazili su posljednji kupci.

Provalnici su pobjegli VW Golfom "trojkom" plave boje, čakovečkih registarskih oznaka. Vozilo su prethodno ukrali iz ograđenog prostora u istoj ulici!

- Molimo sve građane koji raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave osobno u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192, odnosno pošalju e-poruke na adresu [email protected]. Napominjemo da sve informacije mogu dostaviti anonimno - kažu u policiji.