Crna kronika 19.01.2016. 08:18. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Sudarila se tri automobila

U Pribislavcu krš i lom, no nitko nije ozlijeđen

Na izlasku iz Pribislavca prema Belici u 6:50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri automobila. Nastala je veća materijalna šteta, no nasreću nitko nije ozlijeđen. Do završetka policijskog očevida promet se odvijao otežano.

9:00 - Vozila su uklonjena te je promet normaliziran. Kako doznajemo od vođe očevidne ekipe, sudar je uzrokovao jedan od vozača koji je na ravnom dijelu ceste prešao na suprotnu stranu. Nakon završetka policijskog očevida dobili smo i potpunije izvješće PU međimurske.

- Vozač osobnog automobila star 20 godina, u Ulici bana Josipa Jelačića na ravnom je dijelu ceste djelomično prešao na suprotnu stranu. Prednjim lijevim dijelom automobila udario je u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera nailazio 19-godišnji vozač. Uslijed udara, automobil 19-godišnjaka je odbačen ulijevo te je udario u bočni dio automobila kojim je upravljao 39-godišnjak. Dva su automobila završila u jarku pored ceste - kaže Radovan Gačal, glasnogovornik međimurske policije.

Kako smo doznali na mjestu nesreće, 20 i 39-godišnjak su iz Belice, a 19-godišnjak iz Pribislavca. Mladić (20) koji je uzrokovao sudar novčano je kažnjen.