Crna kronika 07.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

U sudaru petero ozlijeđenih

U subotu, 1. veljače, oko 17 sati na cesti između Svetog Križa i Štefanca dogodio se sudar dvaju osobnih automobila u kojem je stradalo pet osoba. Vozilo kojim su se članice odbojkaškog kluba iz Pribislavca, koje su se vraćale sa susreta, u jednom je trenutku djelomično prešlo na lijevu stranu ceste jer je njegova vozačica, mještanka Pribislavca (50), vozila neprilagođenom brzinom, kako je konstatirala policija. Zbog toga je došlo do sudara s osobnim automobilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak iz Čakovca. Nakon udara, vozilo kojim je upravljala vozačica iz Pribislavca sišlo je s kolnika na polje.
U čakovečku Bolnicu prevezeni su vozač osobnog automobila te četiri putnice iz osobnog automobila kojim je upravljala 50-godišnjakinja.
Liječničkim pregledom utvrđeno je da su vozač te dvije putnice - 23-godišnjakinja iz Pribislavca i 21-godišnjakinja iz Nedelišća, ozlijeđeni teško, a dvije putnice - 26-godišnjakinja iz Pribislavca i 20-godišnjakinja iz Pleškovca, lakše. Vozačici osobnog automobila slijedi kaznena prijava.
Snimio D.Lesar

Izvor: 3071