Najavljujemo 06.05.2016. 11:42. Zadnja izmjena: 19.05.2016. 10:51.

24. i 25. lipnja

NearME festival prvi puta u Čakovcu, spektakl za sve posjetitelje

U lipnju ove godine u Čakovcu se po prvi put održava elektronički NearME festival. Mnoga svjetska glazbena imena na pozornicu na pomoćno igralište čakovečkog stadiona Mladost (Športska 2, Čakovec) stižu 24. i 25. lipnja (petak i subota).

Na NearME festivalu atmosferu će paliti u petak:

- u subotu:

- uz podršku jakih lokalnih DJ-eva: Alan & Luksi, Deeg, E-Base, Ferry Van Hreen, G-Basse, Tixmo, Smuky, Sasha Mikac, Pintha, Nicola Moreno. Oba dana program počinje u 20 sati, a završava u 5 sati ujutro. Svoju ulaznicu možete nabaviti već danas preko Eventima ili na jednom od dolje navedenih prodajnih mjesta. Karte se trenutno prodaju po jeftinijim cijenama i njihov broj je ograničen, a možete se odlučiti za sljedeće ulaznice:


FESTIVALSKA ULAZNICA (dvodnevna) – stajanje (120 kuna), Fan Pit stajanje (200 kuna), Diamond VIP stajanje (900 kuna)
JEDNODNEVNA ULAZNICA (za bilo koji dan) - stajanje (90 kuna), Fan Pit stajanje (150 kuna), Diamond VIP stajanje (600 kuna)

Svaka zona imat će zaseban ulaz te uključivati bogatu ugostiteljsku ponudu hrane i pića. Fan pit zona je posebno odijeljen prostor koji se nalazi do same bine, a s Diamond VIP ulaznicom imate besplatan parking te ste smješteni kod bine na povišenoj platformi s barskim stolovima i konzumirate hranu i piće besplatno.

Pretprodajna mjesta

ČAKOVEC – Radio 1, Paladin, Millenium, Brasil No 3
VARAŽDIN – Bar Fly, Mabis, Caffe Bar Ban – Kaufland
NEDELIŠĆE – Pizzeria Šut
MURSKO SREDIŠĆE – Jama
ŠTRIGOVA – Kult
PRELOG – Caffe bar Međimurka BS
DEKANOVEC – Bajzovi Dvori
PALOVEC – Domino Bar
LUDBREG – Radio Ludbreg, Benzinska Pumpa Šilec
KOPRIVNICA – Stefano
IVANEC – Retro bar
NOVI MAROF – Caffe Bar Inn

Odaberite koja vrsta ulaznice vam najviše odgovara i pridružite se odličnoj ekipi koja stiže na NearME festival. Očekujte veliku produkciju zvuka, videa i rasvjete koju će upotpuniti LED ekrani, laser show i atraktivne plesačice.

Dodajmo još da će u blizini stadiona biti organiziran kamp te parkiralište uz naplatu koji će uključivati tuševe i WC (detaljan plan lokacije je gore među fotografijama). Potvrdite svoj dolazak na facebook događaju, pratite Twitter festivala, a sve novosti čekirajte na facebook stranici NearME.