Najavljujemo 18.12.2015. 11:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Božićna dobrotvorna akcija

Prikupljanje igračaka u centru Čakovca

U duhu predbožićnog vremena, organizira se velika BOŽIĆNA DOBROTVORNA AKCIJA prikupljanja igračaka pod imenom “Obradujmo naše mališane u najljepše božićne dane”. Prikuplja se bilo koji oblik ili vid igračaka od plišanih, plastičnih,lego kocaka, puzzli, društvenih igara, slikovnica…, a sve u svrhu kako bi svi zajedno omogućili topliji Božić djeci kojoj igračka i lijepa gesta znače cijeli svijet.

Pozivaju se svi građani Međimurja (a i svi ostali) da sudjeluju u ovoj donaciji, da pretraže svoje tavane, ostave, podrume, stare ormare i učine ovaj Božić nekom djetetu zaista sretnim. Akcija će se održati u centru Čakovca (kod crkve Sv. Nikole) u subotu, 19. prosinca u trajanju od 8 – 12 sati. Osigurana će biti božićna prikolica u kojima će se moći donirati igračke.

Želja organizatora (Organizatori: Nikola Balent & Nikola Mlinarić) ove akcije je da se prikupljenim igračkama uveseli mališane “Dnevnog boravka, dr. Antuna Bogdana za djecu s posebnim potrebama“ u Čakovcu te će im iste biti predane 21. prosinca 2015.

 

Evo i facebook događaja.