Najavljujemo 20.04.2017. 07:00. Zadnja izmjena: 20.04.2017. 07:01.

ČIPS

Stručnjaci informatičke tehnologije na konferenciji u Čakovcu

U čakovečkom Centru za kulturu će se u četvrtak, 4. svibnja održati prva Čakovečka IT predavanja i susreti, skraćeno ČIPS. Riječ je o konferenciji koja okuplja renomirane IT stručnjake i mlade inovatore s ciljem promoviranja i međusektorskog povezivanja domaćih tvrtki. ČIPS će se fokusirati na primjenu IT rješenja u lokalnoj samoupravi i turizmu te ulogu novih tehnologija u otvaranju radnih mjesta i nužnim promjenama obrazovnog sustava. Jedan od organizatora je i Grad Čakovec.

Prvo će se grickati uz predstavnike gradova budućnosti, Čakovec, Ludbreg i Rijeku, a kako se mogu transformirati pojasnit će stručnjaci iz inovativnog ICT brenda Setcor. Apetit za napredovanjem pobudit će vam Nanobitovo predavanje, dok će se poslijepodnevna panel rasprava baviti IT-om u turizmu. Tehnološko-inovacijski centar Međimurje prezentirat će svoje projekte i model rada, a potom će predstavnici lokalnog Media-Softa predstaviti globalne uspjehe.

Očekuju se još neka važna imena hrvatske IT scene, jedan od kojih je Nenad Bakić, koji će za kraj govoriti o obrazovanju kakvo naša djeca zaslužuju. Konferenciju će moderirati Mia Biberović i Saša Cvetojević, koji će se pobrinuti da vam ne promakne nijedna mrvica bitnog sadržaja.

Više informacija na web stranici i Facebook stranici ČIPS-a.