Svakodnevica 12.08.2017. 09:11. Zadnja izmjena: 12.08.2017. 09:11.

Motori

Marijan Rešetar iz Vučetinca: S motorima valja polako i sigurno

Na užarenom suncu Marijan Rešetar (42) iz Vučetinca uhvatio se popravljanja ograde ispred ulaza u svoje dvorište. - Nedavno se dogodila nesreća pa treba sanirati posljedice. Mladi motorist izgubio je kontrolu nad vozilom, zaletio se u stup ispred moje kuće i pao s motora pedesetak metara dalje, ispričao nam je Rešetar. Nije očajavao niti bio ljut, već naprotiv - odlučio je sam popraviti štetu.

- Glavno da je mladić dobro. Imam razumijevanja jer sam i sam zaljubljen u motocikle. Već dvadeset godina moj hobi je slaganje motora, otkriva naš sugovornik, ponosno pokazujući svog najdražeg limenog ljubimca na dva kotača. Riječ je o motociklu Moto Guzzi iz 1969. godine.

- Ovakve motore je prije vozila vojna policija. Ide do 140 kilometara na sat, jako je atraktivan i svugdje plijeni pažnju. Redovito s njim sudjelujem na susretima oldtajmer klubova po Hrvatskoj i susjednim zemljama, ali ipak najviše uživam kad se sa suprugom Ines otisnem na kratko putovanje. Nikad ne brzam, već vozim polako i uživam u prirodi, rekao je M. Rešetar.