Svakodnevica 23.04.2017. 12:45. Zadnja izmjena: 23.04.2017. 12:45.

Poklanjamo kišobran

Novine koje Vladimira Sitar kupi čita pedesetak ljudi

Po najnoviji broj lista Međimurje na Matić benzinsku postaju u Čakovcu u utorak prijepodne redovito dolazi Vladimira Sitar. Na posao u Čakovec dolazi iz Merhatovca, a radi u ugostiteljskom objektu u blizini benzinske pa svakog tjedna kod njih kupuje novine za kafić i za doma. – Vaše novine moraju stajati cijeli tjedan ovdje u kafiću za naše posjetitelje. Mnogi ih rado prolistaju i odmah svi skupa komentiramo glavne vijesti ili tražimo nekog poznatog, kazala je Vladimira.

– Novine detaljnije ipak pročitam kod kuće, a najviše mi se sviđaju stranice kulture. Jako mi je drago što pratite događanja diljem cijelog Međimurja i odlazite i u najmanja mjesta našeg kraja. Zbog puno fotografija nekad se osjećam kao da sam bila na priredbi koju sam propustila. Kišobran će dobro doći za ove česte proljetne kiše, napomenula je zahvalivši. U njenoj kući svi čitaju novine, a lako se i dogovore tko će riješiti križaljku.

– Križaljka ne ostaje prazna, mogli bi dodati još par takvih stranica gdje treba nešto rješavati, predložila je naša vjerna čitateljica Vladimira.