Svakodnevica 18.03.2017. 18:12. Zadnja izmjena: 18.03.2017. 18:12.

Darujemo kišobran

Viktor Pigac iz Oporovca: List Međimurje je moj prozor u svijet

Plavi kišobran Lista Međimurje, proteklog je tjedna završio u rukama našeg vjernog čitatelja Viktora Pigaca iz Oporovca, koji po svoj primjerak novina već godinama redovno dolazi u DMD, jedini oporovečki dućan. Uvijek nasmijan Viktor kaže da je Međimurje koje čita već dugi niz godina njegov prozor u svijet. Život ga nije mazio, zbog nesreće je završio u invalidskim kolicima, ali optimizam i smisao za humor nikada ga nije napustio. 

- Ja ne znam što bih bez vaših novina, živim sam, tako da mi  Međimurje pravi društvo cijeli tjedan. Međutim, imam jednu veliku zamjerku na vaš račun, prebrzo pročitam novine, pa onda jedva čekam drugi broj. Morali bi izlaziti barem na stotinu stranica, pa makar malo smanjili i format. Šalim se, naravno, mislim da je Međimurje upravo onakvo kakvo treba biti, informativno, zanimljivo i sa različitim sadržajima za svačiji ukus. Uvijek počnem čitati od zadnje strane, opustim se uz kolumnu na TV programu, a zatim pročitam sport koji mi je i najzanimljiviji dio novina.

I sport bi trebao biti puno opširniji, s više detalja o pojedinim igračima, utakmicama...Hvala Listu Međimurje na kišobranu, dobro će mi doći u ove proljetne dane.