Veliki odmor 21.04.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:45.

GOSPODARSKA ŠKOLA, 3.C

Polaznici 3.c razreda čakovečke Gospodarske škole budući su cvjećari. Kažu da njihovi predstavnici često odlaze na natjecanja dokazujući svoju upućenost u vještinu i trendove rada s cvijećem. Vole izlete i druženja, pa su tako, putujući od prvog do trećeg razreda, putem “izgubili” neke kolege. U početku ih je u razredu bilo trideset dvoje, a sada dvadeset jedan.
Kao razrednica ih vodi Dunja Geršak. Iako im školski program nije zahtjevan, prolazna ocjena nije im osobito visoka - ali se može nazvati zlatnom sredinom. Među budućim cvjećarkama u razredu također su i dva mladića koji se vješto suočavaju sa svime što uče. Ovo je razred u kojem se svi dobro slažu i sada, potkraj školske godine i srednjoškolskog obrazovanja, polako odbrojavaju dane do maturantskog veselja i samostalnosti.
Oni su: Ivana Breban, Katarina Ciglarić, Marko Čurin, Nives Horvat, Romana Horvat, Natali Kolarić, Simona Krištofić, Dijana Matjačić, Lana Mikulčić, Marijana Nemec, Jasmina Novak, Tamara Oršoš, Sandra Sačar, Marija Slamek, Ivana Šimunić, Dajana Šporčić, Marijana Štimec, Jelena Toplek, Petra Vadlja, Mihael Vračević i Suzana Zver. (A.L.)

Izvor: 2869