Veliki odmor 11.03.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 29.02.2016. 13:43.

Razrednicu čuvaju poput princeze

TEHNIČKA ŠKOLA, 4.ET3

Maturanti 4.et3 razreda čakovečke Tehničke škole kao budući tehničari za računalstvo prvenstveno ističu da u svom odjeljenju nemaju djevojaka.
Zbog toga svoju razrednicu Kristinku Blažeku, kažu, tretiraju poput princeze. Osim toga, ona je s njima u dobru i u zlu, pa to i zaslužuje.
Međusobno su složni, solidarni, vole pomoći jedni drugima, no vrijeme najradije troše na šalu. Ističu da su solidni u ponašanju. I u ocjenama također iako su svjesni da mogu više i bolje.
Priznaju da se za to više i bolje osobito ne bore jer - i ovako im je dobro. Kolega koji im pomaže rasti od ponosa je Matija Šantl kojeg karakteriziraju kao njihovo “oružje protiv neznanja, majstora za pobjede”. Matija je višestruki državni prvak u stručnim predmetima koji kolegama rado pomaže i kod svladavanja gradiva.
U 4.et3 su: Nino Bajkovec, Krešimir Baksa, Dino Damiš, Matija Govedić, Karlo Herman, Mihael Horvat, Rafael Horvatić, Marko Hruška, Michael Jakšić, Nino Korent, Mihael Ladić, Nenad Makar, Luka Marciuš, Neven Matoša, Boris Murković, David Nedeljko, Zoran Penšek, Krešimir Radovan, Deni Slaviček, Srećko Sović, Mihael Šafarić, Matija Šantl, Bojan Toplek i Nikola Varšić. (al)

Izvor: 2863