Veliki odmor 18.04.2018. 12:06. Zadnja izmjena: 18.04.2018. 12:10.

Ekonomska i trgovačka škola

Učenici partnerske škole iz Ingolstadta u posjetu ETŠ-u Čakovec i na obavljanju stručne prakse

Već tri godine učenici iz partnerske škole Staatliche Fachoberschule und Berufsoberschule iz Ingolstadta gosti su Ekonomske i trgovačke škole. Za vrijeme boravka u Čakovcu (od 9. do 20. travnja) organizirane su im aktivnosti i radionica u školi, a škola je i organizirala stručnu praksu za osmero učenika ekonomsko-administrativnog usmjerenja u tvrtkama CWS-Boco d.o.o., Pana stolarija d.o.o., Eko Međimurje d.d. i Regionalna razvojna agencija Međimurje, koje su time pokazale svoju spremnost na suradnju i svoju društvenu angažiranost. Na taj način omogućava se učenicima Ekonomske i trgovačke škole prijava za projekt Erasmus + i obavljanje stručne prakse u inozemstvu.

Naši gosti iz Njemačke sa svojim su profesorima Stefanom Bacanijem i Danielom Brandesom posjetili Zagreb, a zahvaljujući sponzorstvu LifeClass Terma Sv. Martin biciklirali su po bregovima gornjeg Međimurja.

Učenici Ekonomske i trgovačke škole protekle su dvije godine također proveli dva tjedna na obavljanju stručne prakse i posjetili školu u Ingolstadtu u okviru projekta The Mobility Bridge II i The Mobility Bridge III, programa Erasmus+, a nadaju se i pozitivnom rješenju prijave projekta The Mobility Bridge IV koji bi omogućio ponovni odlazak u Ingolstadt u srpnju ove godine.