Veliki odmor 15.02.2017. 09:35. Zadnja izmjena: 15.02.2017. 09:40.

Bambi Čakovec

Veseli kikići na dječjem karnevalu u Opatiji

U nedjelju, 12. veljače Mravići dječjeg vrtića Bambi Čakovec sa svojim su odgajateljicama Ivanom Pečarko i Rianom Tkalčec u ruhu VESELIH KIKIĆA prošetali Opatijom. Ne, nije to bio izlet na more, već su bili dio velikog mimohoda dječjih maškaranih skupina koji je jedno od najveselijih događanja u sklopu Opatijskog karnevala. Tisuće djece iz Hrvatske i inozemstva u šetnji od središnjeg trga do glavne gradske plaže Slatine predstavilo je svoje maštovite kostime na šest pozornica. VESELI KIKIĆI uspješno su konkurirali svojim vlastito izrađenim kostimima i koreografijom na pjesmu KiKi Clown. Osvojili su simpatije opatijske publike.

Zahvaljujući proaktivnim odgajateljicama i tvrtki Letina inox d.o.o. koja je svojom donacijom omogućila Mravićima da budu VESELI KIKIĆI u Opatiji, Mravići su u nedjeljno jutro zauzeli mjesta u autobusu Autobusnog prijevoznika MIRKEC te krenuli put bajne Opatije. Vrijeme u autobusu iskoristili su za međusobno druženje te naravno za pjesmu i šalu biranjem naj-vic pričalice i naj-pjevača/ice.

Prilikom karnevalskog nastupa VESELI KIKIĆI pokazali su svoju besprijekornu profesionalnost – svaki pokret u potpunosti je bio usklađen s osmišljenom koreografijom. Suncem okupana Opatija,  miris mora i brojni dobro raspoloženi gledatelji te nastup glazbenog gosta Colonie doprinijeli su veselom ugođaju te se urezali duboko u njihova sjećanja.

Izvor: Ivana Pečarko