Veliki odmor 18.06.2020. 09:31. Zadnja izmjena: 18.06.2020. 09:33.

DV Suncokret

Vrtić Strahoninec: Svi će biti upisani, cijena za roditelje neće rasti

Netom provedeni natječaj za upis djece u sljedeću pedagošku godinu potvrdio je velik interes za upis u Dječji vrtić Suncokret Strahoninec.

- Tu ustanovu ove je pedagoške godine pohađalo 101 dijete, pristiglo je 39 novih zahtjeva za upis, najviše za jaslice, dok 17 mališana u rujnu kreće u školu, rečeno je na sastanku ravnateljice Svjetlane Topolnjak s predsjednikom Upravnog vijeća vrtića Damirom Vidovićem, predsjednikom Općinskog vijeća Vladimirom Lepenom, načelnikom općine Franjom Lehkecom i njegovim zamjenikom Josipom Šipekom.

Dogovoreno je da će se otvoriti peta skupina za što će biti potrebno zaposliti još dva odgajatelja te pribaviti oprema, od kreveta do didaktičkih materijala. Sva djeca čiji su roditelji predali zahtjev i ispunjavaju uvjete bit će smještena. Važno je da smo na vrijeme pokrenuli inicijativu da se ispune pravni, materijalni i tehnički uvjeti. Participacija roditelja u ekonomskoj cijeni vrtića neće se povećavati te će sve dodatne troškove Općina preuzeti na sebe, poručeno je sa sastanka.