Biciklizam 12.02.2016. 10:15. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Biciklistički klub PULS Čakovec

BK Puls održao godišnju skupštinu

Na nedavno održanoj godišnjoj skupštini Biciklističkog kluba PULS iz Čakovca okupilo se oko 80 zaljubljenika u biciklizam. Predstavljen je rad kluba u 2015. godini te su predstavljeni planovi i projekti za 2016., a skupština se sastojala i od obrazovnog dijela programa u kojem su gosti predavači prezentirali razne biciklističke projekte.

BK Puls je u 2015. godini brojao 59 članova; od tog je broja 11 članova bilo licencirano pri Hrvatskom biciklističkom savezu. Nastupali su na gotovo svim utrkama iz kalendara Hrvatskog biciklističkog saveza te na nekim utrkama u regiji. Osvojili su brojna odličja, od čega je potrebno spomenuti 6 medalja s državnih prvenstava. Tin Pavlic osvojio je 3 medalje, a po jednu medalju osvojili su Darko Kriković, Zvonimir Radotić te Robertino Vidović. Uz te medalje Tin Pavlic bio je pobjednik Hrvatskog kupa u kategoriji kadeta. Veliku aktivnost, uz licencirane članove, iskazali su i rekreativci.

U edukativnom dijelu Damir Govorčin prezentirao je rad Zagrebačke škole biciklizma Matije Kvasine dok je dr. Nataša Desnica predstavila svoj rad u kojem je testirala sposobnosti sportaša i rekreativaca. Specijalni gosti ove skupštine bili su gospodin Danijel Režek, dugogodišnji predsjednik uprave INGRA-e te Mia Radotić, najbolja hrvatska biciklistica,  ujedno jedina Hrvatica koja vozi u nekom pro tour ženskom timu.

Sa skupštine

 

Izvor: BK Puls Čakovec