Odbojka 30.10.2018. 21:12. Zadnja izmjena: 30.10.2018. 21:14.

4. kolo

SUPERLIGA (M) Odbojkaši Centrometala odlični usprkos porazu

OKM Centrometal - MOK Rijeka       1:3

Nedelišće - dvorana NGC Aton u Nedelišću, gledatelja 150. Suci: Bingula, Raca (oba Zagreb)

Centrometal: Pleh, Marciuš, Vincek, Ivančić, Juras, Vedran i Marko David, Vuk, Palinkaš, Posavec, Zelenika, Čičković, Kovačić. Ivan Novak (trener Siniša Novak)

Odlična odbojkaška utakmica u Nedelišću. Centrometal je dočekao favoriziranu Rijeku, odigrao odličnu utakmicu, no na kraju ipak ostao bez bodova.

Centrometal je krenuo u postavi Vincek, Juras, Posavec, Ivančić, Zelenika, Čičković, te dva libera Vedran David i Vuk. Nakon početnog vodstva Rijeke, domaći se bude i preuzimaju inicijativu. Dobra igra se isplatila i uzimaju prvi set.

Drugi set bio je poravnat do sredine istog, no u završnici više koncentracije pokazali su igrači Rijeke i kod rezultata 24:22 rade preokret te poravnavaju na 1:1.

U trećem setu sličan scenarij. Vodio je Centrometal u tom trećem setu 16:14, no ponovno su gosti bolje odigrali završnicu i poveli sa 2:1.

Opet su Međimurci smogli snage i dobro krenuli u četvrti set, poveli 11:6. Imali su i 13:9, no tada je na servis došao Bogdanović i odličnim servisima preokrenuo u 13:15. U završnici seta Centrometal igra bolje, stiže prednost i uspjeva poravnati kod 23:23, međutim nisu iskoristili čak tri kontre tako da je na kraju završilo 26:28. Momčad Centrometala odigrala je odličnu utakmicu i zavrijedila više, ali propuštene završnice u sva tri seta mogu se pripisati mladosti momčadi.

Nakon četiri odigrana kola Centrometal je na petom mjestu sa 6 osvojenih bodova. U narednom kolu gostuju kod Mladost Marine Kaštele.