Odbojka 01.09.2019. 15:42. Zadnja izmjena: 01.09.2019. 15:43.

SUPERLIGA: Odbojkaši Centrometala počeli s pripremama

Desetak dana kasnije od uobičajenog termina, odbojkaši Međimurje Centrometala započeli su s pripremama za novu sezonu, a razlog tome je i kasniji početak prvenstva, koje starta tek 12. listopada. Što se tiče momčadi Centrometala bit će određenih promjena.

Trener ostaje isti, radi se o Siniši Novaku. Od igrača od prošle sezone u klubu računaju na Vedrana Davida, Gabrijela Ivančića, Antonija Jurasa, Vanju Marciuša, Hrvoja i Ivana Novaka, Dražena Vinceka, Denija Vuka i Hrvoja Zeleniku. U ekipu se vraća Antonio Stanković, a novi igrač je Ivan Orešković iz Zagreba, koji je lani igrao za Sisak. Prijelazni rok tek dolazi pa to i ne mora biti konačan popis. Plus toga tu je još sedam-osam mladih igrača koji će se priključiti radu prve ekipe. Cilj  je zadržati se na poziciji gdje su bili u proteklih nekoliko sezona, dakle od 4. do 6. mjesta. Do početka prvenstva planira se odigrati više prijateljskih utakmica i nastupiti na nekoliko turnira, a zasad je dogovoreno da se tradicionalni Trofej Nedelišće održi u subotu 28. rujna, dok će završna provjera biti na turniru u Varaždinu 5. listopada.

Ždrijeb Superlige

U Zagrebu je održan ždrijeb Superlige. Prva faza započinje 12. listopada kada Međimurje Centrometal gostuje u Zagrebu kod Medicinar Trnja. Prvu domaću utakmicu igraju 19. listopada kada dočekuju Split.