Odbojka 23.11.2018. 08:50. Zadnja izmjena: 23.11.2018. 09:01.

Superliga - 7. kolo

Važna pobjeda Centrometala na gostovanju u Sisku

OK Sisak – OKM Centrometal 1 : 3

  • dvorana Brezovica u Sisku, gledatelja 100, suci : Pihler, Raca (oba Zagreb).

Centrometal: Marciuš, Vincek, Ivančić, Juras, Vedran i Marko David, Vuk, Palinkaš, Posavec, Zelenika, Čičković, Ivan i Hrvoje Novak (trener Siniša Novak)

Odbojkaši Centrometala u Sisku su došli do nova tri boda protiv tradicionalnog rivala. Bitan susret za obje momčadi, bilo je jasno da onaj tko izgubi ne može računati na neki bolji plasman na kraju polusezone. Krenulo je izjednačeno do polovice prvog seta, ali tada domaći dolaze do tri poena prednosti. Međimurci nisu dobro servirali niti igrali u polju. Sisak je bez većih problema sa 25:21 došao do početne prednosti. Nastavilo se na isti način i u drugom setu, Sisak je vodio 12:9. I tada slijedi preokret te ubrzo Međimurci imaju dva poena prednosti. Tom prednošću su došli do završnice seta koju su dobili ipak bez drame sa 25:21.

U trećem setu Centrometal je bio mnogo bolja momčad. Od početka su vodili, Sisak tu i tamo došao na tri poena zaostatka. Na kraju laganih 25:17. Kad je Centrometal sredinom četvrtog seta poveo sa četiri poena prednosti činilo se da će utakmicu lagano privesti kraju. Nije bilo tako. Sisak je pritiskao, na kraju i poveo 20:19. Do kraja se igralo poen za poen. Tako je bilo do meč lopte koju je Tepavac odsmečirao u aut.

Ovom pobjedom Centrometal se probio na peto mjesto na tablici. U narednom kolu opet gostuje, ovaj puta u Splitu.