Arhiva 09.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

HDZ IDE PO ŠEST MANDATA

– Mi nismo crvena regija kako nas neki vole prikazivati. Možda jesmo drugačiji od ostalog dijela Hrvatske ali samo po tome što smo skromni i ponizni, ne bunimo se previše, a domoljubno hrvatsko srce itekako kuca u svakom od nas – istaknuo je na klauzuri HDZ-a za donje Međimurje u Prelogu, zamjenik koordinatora HDZ-ovog stožera za III.izbornu jedinicu, Darko Horvat. 

Prvi čovjek međimurskog HDZ-a podsjetio je kako su se na prošlim parlamentarnim izborima gotovo sve stranke ujedinile protiv HDZ-a. 

- Htjeli su nas satrti, no, nisu uspjeli jer naša je stranka rasla iz dana u dan i upravo nam to daje za pravo da sada zazivamo pobjedu. Idemo po šest mandata!“– odlučan  je bio D. Horvat izazvavši ovacije nazočnih u preloškom Domu kulture. 

Koordinator Stožera za III.izbornu jedinicu, Žarko Tušek, voditelj Stožera III.izborne jedinice, Zdravko Tušek i voditelj Izbornog stožera HDZ-a za Međimursku županiju, Matija Žugec, govorili su o tehničkom i organizacijskom dijelu kampanje. Svoje viđenje dosadašnjih rezultata, te željenih na skorašnjim parlamentarnim, iznijeli su uz domaćina gradonačelnika Ljubomira Kolareka, predsjednici osam općinskih organizacija koje spadaju u donje Međimurje.

Izvor: 3150