Arhiva 03.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

Krunoslav Gosarić riješit će problem krađa?

Kadrovska pojačanja s ciljem da se smanji velik broj krađa s manjom materijalnom štetom posebno izražena u pojedinim međimurskim naseljima, a koje opravdano izazivaju gnjev brojnih građana. To je najznačajnija najava koju je, govoreći o planovima, na svečanoj akademiji održanoj u srijedu u Katoličkom domu u Čakovcu, u povodu blagdana svetog Mihovila, Dana policije, izrekao načelnik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić.
- U predstojećem razdoblju tim ćemo se problemom osobito pozabaviti. Formirat ćemo posebne ekipe, popuniti interventnu i kriminalističku policiju. Revolt građana je opravdan, a utječe i na percepciju o općem stanju sigurnosti - naglasio je Gosarić.
Kao i svake godine, u povodu Dana policije, zaslužnim policajcima dodijeljena su priznanja. Primili su ih policijski službenik krim -policije Nikola Kontrec te Ivica Požgaj i Ivan Blagus, obojica službenici PP-a Čakovec. Petorica djelatnika PUM-a iznimno su promaknuta u viša zvanja: glavnim policijskim inspektorima postali su Renato Kodba, Zlatko Baranašić i Nenad Plevnjak. Miljenko Zorković promaknut je u zvanje policijskog narednika, a Kruno Hozmec u zvanje samostalnog policajca.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3049