Arhiva 25.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

Želja za ljepotom i zdravljem usprkos reseciji

MESAP BEAUTY 2009. U NEDELIŠĆU

U Nedelišću je od 11. do 13. prosinca održan drugi sajam zdravlja i ljepote Mesap Beauty 2009. Predstavilo se više od četrdeset tvrtki i obrtnika čija je djelatnost posredno ili neposredno vezana uz ovu temu. Posjetitelji su mogli pogledati ponudu proizvođača tekstila i odjeće, vjenčanica, nakita, kozmetike, programa zdravlja, frizerske djelatnosti i drugog.
Pozornica je u sva tri dana sajamske priredbe bila popunjena, pa su se tako predstavili frizeri i kreatori Gospodarske škole. Priredili su modnu reviju na temu Put svile i Poslovna žena te u praktičnom dijelu prezentacije izrađivali frizure i oslikavali lica svojih modela. Priređeno je dječje jutro u nedjelju, modnom revijom predstavljeni su trendovi u svijetu vjenčanja - vjenčanice i svečane haljine iz salona Lidija, nakit Tine Gunc, Ivančice Pahor, proglašen je najljepši buket koji je u konkurenciji šest cvjećarnica izradio nedelišćanski Rajski cvijet, točnije njegova vlasnica Suzana Herceg.
Modnom revijom predstavila se i Dika iz Vratišinca, break dance točku izvela je skupina Nexus, a u goste je došla i najklinceza Rebeca Posavec. Program su za najmlađe pripremili klinci iz dječjeg vrtića Bambi. Obilje nagradnih igara upotpunilo je sajam Mesap Beauty čija je kulminacija bila u nedjelju na modnoj reviji vjenčanica i nakita. Plesnim točkama pozornicu su u sva tri dana osvježavale plesačice i plesači studija Vivona, a iz tog su studija došle i manekenke koje su na modnim revijama profesionalno obavile svoj posao. (al)

Izvor: 2852