Arhiva 29.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

VATROGASCI: Bogatiji za 26 časnika

Prošlog utorka završena je obuka za vatrogasne časnika na području Međimurske županije. Obuku koja je trajala mjesec i pol uspješno je obavilo 26 polaznika, od čega čak 7 žena, što govori o vrlo dobroj zastupljenosti vatrogaskinja u Međimurju.
Obuka se sastojala od 9 predmeta i vježbi koje su predavali iskusni predavači VZ-a MŽ: Ivan Krištofić (predsjednik ispitne komisije), Mladen Kanižaj, Željko Besedić, Robert Meglić, Hrvoje Novaković, Damir Kovačić, Dragutin Trupković i Radovan Zadravec.
Damir Perhoč

Čakovec postaje središte hrvatskog vatrogastva

U prostorijama JVP-a Čakovec u četvrtak, 17. travnja održana je sjednica Povjerenstva za natjecanja Hrvatske vatrogasne zajednice na kojoj je glavna tema bila predstojeće XI. državno natjecanje vatrogasne mladeži kojem će domaćini biti VZ MŽ i Grad Čakovec, a isto će biti održano 28. lipnja 2014. godine na stadionu SRC-a Mladost Čakovec.
O vrlo važnoj temi za mladež raspravljali su načelnik HVZ-a Željko Popović te članovi Povjerenstva za natjecanja Mijo Brlečić, Stjepan Jurman, Zdravko Filipaj i Nedeljko Vukalović.
Predsjednik VZ-a MŽ / potpredsjednik HVZ-a / zamjenik gradonačelnika Čakovca Mario Medved, zapovjednik VZ-a MŽ Ivan Krištofić, predsjednik Povjerenstva za natjecanja VZ-a MŽ / zapovjednik JVP-a Čakovec Mladen Kanižaj te tajnik VZ-a MŽ Dragutin Trupković. Sjednici je prisustvovala i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman.(dp)

Izvor: 3079