Crna kronika 04.10.2018. 08:16. Zadnja izmjena: 04.10.2018. 08:17.

Nestala

Nastavlja se potraga za Štefanijom Kovač iz Donjeg Kraljevca

Jučer, u srijedu 3. listopada izgubio se svaki trag 78-godišnjoj Štefaniji Kovač iz Donjeg Kraljevca. U večernjim satima krenula je potraga u kojoj su sudjelovali HGSS, policija i mještani. Potraga je trajala do 1 sat u noći, no, gospođa nije pronađena. Potraga će se nastaviti danas, potvrđeno nam je u Policijskoj upravi međimurskoj.

U fokusu potrage su naselja oko Donjeg Kraljevca. Kako doznajemo, navodno je gospođa krenula prema groblju. Kad je posljednji puta viđena u ruci je imala vrećicu s lampašima.

Brojni Međimurci na društvenim mrežama podijelili su sinoćnju objavu Mateje Goričanec Sabolčec, u kojoj poziva mještane Preloga, Donjeg Kraljevca, Čehovca, Hodošana, Cirkovljana, Goričana i ostalih mjesta:

- Molim vas ogromnu uslugu; izađite van na ulicu i pogledajte luta li neka starija gospođa. Zove se Štefica, ima Alzheimerovu bolest i ne zna se vratiti, iako na prvu djeluje da zna. Nestala je popodne i ne možemo ju naći. Ima crno-bijeli sako, naočale i veliku bijelu vrećicu. Ako ju tko ugleda zovite odmah na moj broj 098/1641-332. Puno vam hvala!