Crna kronika 17.04.2016. 09:47. Zadnja izmjena: 17.04.2016. 09:51.

Štefanec, Nedelišće, Šandorovec

Kaos na cestama u Međimurju - šestero teško ozlijeđenih!

U subotu poslijepodne i navečer u Međimurju se dogodilo više teških prometnih nesreća, u kojima je čak šest osoba zadobilo teške tjelesne ozljede.

Na državnoj cesti kod Štefanca oko 16 sati sudarila su se dva automobila. Vozač (25) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u desnom zavoju prešao je na lijevu traku. Izravno se sudario s vozilom slovenskih registarskih oznaka. Teško su ozlijeđeni vozač (68) slovenskog automobila i njegova suputnica (65), kao i 25-godišnjak koji je uzrokovao sudar. Kako doznajemo, u njegovu je slučaju moguća prekvalifikacija u ozljede opasne po život.

Oko 19 sati sudarili su se automobil i motocikl u Varaždinskoj ulici u Nedelišću, kod kavane Lovac. Kako smo doznali na mjestu nesreće kretali su se u istom smjeru te je netko skretao udesno na kavanu, pri čemu je došlo do sudara. Policija utvrđuje što se točno dogodilo. Motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede, a njegov suputnik na motoru lake, kao i dvije osobe u automobilu.

Oko 20,20 sati kod groblja u Ulici Vladimira Nazora u Šandorovcu pak je vozač (55) osobnog automobila straga naletio na dvije osobe koje su gurale bicikl. Vozač je u krvi imao 1,86 promila alkohola. Oba pješaka (70 i 74) zadobila su teške tjelesne ozljede. Ozljede jednog od njih okvalificirane su kao opasne po život.