Crna kronika 20.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

Tučnjava na ribnjaku u Šenkovcu pretvorila se u - pokušaj ubojstva!

U utorak navečer kod ribnjaka u Šenkovcu potuklo se više osoba. Čak troje je ozlijeđeno - teže su stradali 63 i 28-godišnjak, dok je lakše ozlijeđen 67-godišnjak. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

U četvrtak Policijska uprava međimurska dopunila je informaciju; naime, 67-godišnjaka nakon provedenog kriminalističkog istraživanja terete za pokušaj ubojstva!

- Osumnjičeni se 14. srpnja oko 20 sati u Šenkovcu (Budina ulica), kod ribnjaka, zajedno s 63-godišnjakom, najprije posvađao, a potom i potukao s dvojicom mladića. Tijekom sukoba 67-godišnjak rasklopnim nožem zadao je ubodnu ranu 28-godišnjaku u predjelu trbuha. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozlijede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.  U tučnjavi 63-godišnjak, također je teško ozlijeđen te se kriminalistička istraživanja u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka tih ozljeda, nastavljaju - kaže policija. Dodaju kako je 67-godišnjak uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske te slijedi kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva.

Prema prvim neslužbenim informacijama sukob je izbio oko ribolovnih karata; navodno ih mladići nisu imali, a jedna ili obje starije osobe su ribočuvari.

 

 

 

Izvor: 3142