Crna kronika 30.11.2018. 08:20. Zadnja izmjena: 30.11.2018. 09:33.

Šokantno

U naletu Audija srušena kapelica u Gornjem Hrašćanu!

U naletu Audija A3 cabrio u Gornjem Hrašćanu srušena je kapelica u raskrižju koje s državne ceste vodi prema Pretetincu i Pušćinama. Teška prometna nesreća dogodila se u četvrtak, 29. studenog, nešto poslije 20 sati. Iz smjera Čakovca Audijem su naišla dva mladića, a kako smo doznali na licu mjesta vozač je izbjegavao vozilo koje je na glavnu cestu naglo pristiglo sa sporedne.

Izgubio je nadzor nad vozilom i udario u kapelicu, doslovno ušavši u nju! Nasreću, iako je prizor bio zastrašujuć, mladići su se ispod ruševina kapelice iz vozila izvukli bez ozljeda. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

U jutarnjem izvješću o slučaju se oglasila i Policijska uprava međimurska. Evo što kažu:

- U četvrtak, 29. studenoga oko 20,45 sati u Gornjem Hrašćanu, u Čakovečkoj ulici, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 18-godišnjak sa šireg područja općine Gornji Mihaljevec brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju sišao istog izvan kolnika i udario u prometni znak obavijesti, a u nastavku kretanja i udara u metalnu ogradu te kapelicu. Kao putnik u automobilu nalazio se 21-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće. Na mjesto događaja je izašla ekipa hitne pomoći, no srećom potrebe za njihovom intervencijom nije bilo. Vozač će biti prekršajno sankcioniran.