Glas javnosti 18.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

700 madraca za stradale

S obzirom na izrazito teške uvjete u kojima se nalazi stanovništvo poplavljenih područja po povlačenju poplavnih voda, uprava tvrtke Bernarda d.o.o. Pušćine odlučila je u suradnji sa svojim poslovnim partnerima pomoći barem jednom dijelu poplavom ugroženog stanovništva. Tako je u organizirana proizvodnja preko 700 madraca za ljude koji su ostali bez osnovnih uvjeta za život. Madraci se sukcesivno isporučuju u sabirni centar u Zagrebu od kuda će se planski distribuirati najugroženijima na poplavljenom području. 

Ovim putem o ovoj našoj humanitarnoj akciji obavještavmo javnost s ciljem da se javno zahvalimo svim našim poslovnim partnerima koji su svojim nesebičnim angažmanom i doniranim repromaterijalima  osigurali da akcija uspije. 

Uz Bernarda d.o.o., sudjelovale su i slijedeće hrvatske tvrtke: LPT d.o.o. Prelog i Tvornica Opruga d.d. Varaždinske Toplice. 

Također, Izuzetno nam je zadovoljstvo istaknuti da su nam se pridružili i naši strani partneri te akciji dali međunarodnu notu na čemu im posebno zahvaljujemo: Plama-pur d.d. Podgrad, Slovenija i Fränkische Bettwarenfabrik Gmbh Neustadt, Njemačka.

Srdačno zahvaljujemo na objavi.

Petra Babić,

voditelj prodaje

Izvor: 3090