Glas javnosti 28.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

Hvala vam na VELIKOM srcu!

Svjetski tjedan prirođenih srčanih grešaka u Hrvatskoj nazvan Festival srca, po treći puta obilježio se je i u Međimurju sa nizom zabavnih, edukativnih i kultoroloških događaja u koji su bile uključene sve skupine, od vrtićke djece, školske djece, i svih sugrađana koji su sudjelovali. posebno možemo biti zadovoljni sa činjenicom kako su nas ljudi prihvatili, kako brzo smo uspjeli doprejti do njihovih “velikih srca” da tako kažem, jer tome svjedoči samo jedan dan u nizu, na kojoj je sudjelovalo preko 250 izvođača, preko 350 gledatelja, što je nama dokaz da smo odabrali dobar nači da se približimo našim žiteljima.
Dokaz za to su i roditelji koji su upravo preko tih događaja saznali za nas pa sa svakom takvom akcijom dobijemo barem dva do tri nova roditelja, koji se zapravo godinama negdje prikrivaju i sami mukom muče boritit se sa svim problemima koje zapravo nose naši mali srčani pacjenti a kojih je osim zdravlja jako puno.
Ja bih željela još jednom zahvaliti svima koji su na bilo koji način bili dio ove plemenite akcije, od izvođača, gledatelja, donatora koji su čak izvršili i privatne uplate,svih sudionika, donatora torti, Međimurskoj županiji, Gradu Čakovcu, dakako i svim medijima bez kojih naš glas ne bi stigao tako daleko i svim ljudima velikog srca. Hvala vam što su vaša velika srca bila dio naših malih!
Voditeljica podružnice međimurske Gordana Prebeg

Izvor: 3074