Glas javnosti 11.09.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

JA SAM POMAGALA, A SADA ME ŠIKANIRAJU (II.)

Moram se obratiti, kao predsjednica Udruge invalida rada, te demantirati članak “Ja sam pomagala, a sada me šikaniraju”, koji vrijeđa mene, cijelu udrugu, njezine članove, državnu upravu, državno odvjetništvo, pa čak i sud u Čakovcu.

Prvo, što se tiče nezakonitih radnji, a neznam koje su to, nisu točne. Dalje, navodi da su zatražili pomoć kod nadležnih organa u državnoj upravi, gdje su priznali da u udruzi ima nepravilnosti i da će sve još jednom razmotriti, a u državnom odvjetništvu nitko nije želio da se u to upliće. Tko su to “oni”, koji su zatražili pomoć kod nadležnih organa?

Drugo, ja nikad nikome nisam prijetila riječima koje je navela gospođa. Citiram: “Ja sam porotnica kod suca i imam moči i veze, gdje ću vas sve srediti”. Čak nikome nisam ni spomenula da sam porotnica. Dalje, zašto nije navela članove imenom i prezimenom koji se mene boje i razlog, te da je bolje preči na drugu stranu ceste kad me se sretne.

Treće, izjavljuje u članku da je pekla kolače i završila na sudu. Zbog kolača kojih nije pekla, ni donijela na štand, već je na kraju četiri kutije odnjela doma, a da nije donirala ni lipu, ne, zbog toga nije završila na sudu. Kad je već napisala taj članak, trebala je napisati istinu i razlog zbog čega je završila na sudu, a to je vrijeđanje mene na javnom mjestu pred gomilom ljudi.

Šokantna izjava da je se tereti lažnim svjedocima, koji su nakno svjedočenja kontaktirali navedenu gospođu X i priznali da su lažno svjedočili jer im se dan prije prijetilo. Tko su ti lažni svjedoci? Tko im je dan prije prijetio? To su njezine osobne frustracije. I članovi udruge šokirani su njezinim člankom i lažima, pogotovo što se tiče “pomaganja”.

I na kraju, što se tiče nepravilnosti i nezakonitih radnji u udruzi “ne postoje”, što dokazuje potvrda o tome od nadležnih organa. Iako gospođa nije više član udruge, upravo zbog svojih spletki, može je ponovo učlaniti, ako će imati nakon svega obraza. Ukoliko pak želi mjesto predsjednice u udruzi, nakon skupštine koju ću sazvati neka izvoli, “ako bude izabrana”. Vjerojatno će tada njezina pomoć i velika “ljubav” prema potrebitima, doći do izražaja, jer do sada to nije pokazala. Želimo joj svu sreću u tome.

Kad je već napisala takav članak s puno samouvjerenja, trebala se potpisati punim imenom i prezimenom. Toliko. 

Vlatka Minđek, 

predsjednica Udruge 

invalida rada

Izvor: 3098