Glas javnosti 05.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

Ulica u Lopatincu još uvijek bez asfalta!

Na današnji dan, Dan tolerancije, ne znam da li još imam strpljenja za nebrigu Ulice Ljudevita Gaja od strane vladajućih u općini Sveti Juraj na Bregu. Vi, dragi općinari, znate da po Ustavu čovjeku moraju biti osigurani uvjeti života, a u Ulici Ljudevita Gaja moram reći da ih nema. Kod nas je sve kilavo (dugo se radi dvorana, rade se neki bezvezni projekti koji nisu saživili /Brezje/, a ljudi zaista nisu ovce da ne znaju šta radite).
U našoj državi neke županije su počele raditi na izvlačenju novaca iz europskih fondova. Kao recimo na moru neke škole dobiju novac iz europskih fondova, jer su imali projekte. U Orehovici isto se iz EU fondova asfaltirala cesta, napravila infrastruktura. Zar naš načelnik ne poznaje načelnika iz Orehovice? Zašto se ne napravi ništa u Ulici Ljudevita Gaja godinama? Zašto se nitko neće i ne želi baviti Ulicom Ljudevita Gaja? Dokle je došla kanalizacija? U Ulici Ljudevita Gaja niti k od kanalizacije.
Koji radovi se rade u općini Sveti Jura na Bregu? Vaša internet stranica je po meni nepregledna i komplicirana. Zašto se ne napiše svakih tri do šest mjeseci što ste napravili u općini, što se trenutno radi. Napraviti jednu rekapitulaciju radova svakih nekoliko mjeseci da mi, običan puk, vidimo što radite. Što imate u planu raditi u budućnosti, konkretno za Ulicu Ljudevita Gaja u Lopatincu? Ili opet ništa.
Ljutiti cestar
i vaš vjerni čitatelj

Izvor: 3058