Gradovi i općine 09.12.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

ATRAKCIJA U DONJOJ DUBRAVI - ADVENTSKI VIJENAC TROJKE "M"

Adventski vijenac rekorder ove se godine može pronaći u Donjoj Dubravi. Dizajnirale su ga i ovih dana oblikovale tri Dobrovčanke - Martina Detelj, Martina Dolenec i njezina sestra Matea Vadla. U pomoć su im priskočile majke Nadica Dolenec i Božica Detelj te Nada Jakupak kojoj se pogled na adventski vijenac u centru mjesta pruža s kućnog prozora.

Izrađivale su ga prve adventske subote i nakon nešto više od osam sati rada svojim sugrađanima podarile ukras uz kakav se, ispred Crkve sv. Margarete, svatko rado fotografira za uspomenu. Za montažu velikih adventskih svijeća pobrinula se VT Montaža.

Općina Donja Dubrava je u ovoj godini kupila dodatnu božićnu rasvjetu pa su ovih dana mnoge lokacije zasjale blagdanskim sjajem. Znalci iz tvrtke Elektro Tomi postavili su ukrase na stupovima javne rasvjete i borovima u centru mjesta. (al)

na fotografijama - Dvije Martine i Matea angažirale su se u dizajniranju i ukrašavanju atraktivnog Adventskog vijenca i vijenac na kojem su stare bačve poslužile da postanu svijeće

Izvor: 3163