Gradovi i općine 05.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

ČAKOVEC: Najbolji izlagači 51. Porcijunkulova

Kao i svake godine, u utorak, posljednjeg dana najveće turističko zabavne manifestacije u Međimurju – 51. Porcijunkulova, Grad Čakovec i Turistička zajednica proglasili su i nagradili najbolje izlagače.
Glavnu nagradu, odnosno titulu najboljeg izlagača i nagradu bicikl sponzora Panex dinamic osvojio je Goran Paska – Domaća radinost Artkreativ iz Čakovca.  Za najsimpatičniju izlagačicu odabrana je Šenkovčanka Nada Petković, a najsimpatičnijim izlagačem Jadranko Gjerek iz Varaždina.
Najljepšu međimursku obleku nosio je Kristijan Zanjko iz udruge „Međimorske roke“, najljepši međimurski kutak uredila je Slađana Herman iz Goričana, kišobran su u kategoriji „djeca“ najljepše oslikali Ela i Ervin Horvat, zatim Damien i Fabian Andrašec te Dominik Weber, a u konkurenciji „odrasli“ – Aleksandra Hutinec i Aleksandra Mikulaj, Spomenka Marciuš i Svjetlana Kelemenić.
Najljepšu bradu Porcijunkulova ima Stjepan Čižmak iz Koprivnice, najbolji „selfie“ snimili su Alen Fuš i Marijana Mikulić, dok je u kategoriji „stari zanati“ nagrađen Franjo Lisjak iz Novakovca. (V. Kelkedi)

Izvor: 3145