Gradovi i općine 09.05.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:44.

Dan grada Mursko Središće: Nagrađeni

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Murskog Središća koja će se odražti u srijedu, 14. svibnja dodijelit će se gradske nagrade i priznanja. Nagradu Grada dobit će tvrtke Sobočan Interijeri d.o.o za dugogodišnji doprinos gospodarskom rastu, razvoju i zapošljavanju, promicanju ugleda Grada te poticanju na daljnja ulaganja, Murs Ekom d.o.o. za dugogodišnji doprinos komunalnom napretku i razvoju ekološke svijesti, sportaš Krešimir Levačić za dugogodišnji rad u atletici, promicanju sportske kulture te stvaranju prepoznatljivog sportskog identiteta Grada, NK Hajduk Štrukovec za 40-godišnje postojanje i uspješno djelovanje, DVD Križovec za 80-godišnjicu osnutka i uspješnog djelovanja na razvoju vatrogastva, sportašica Anica Varga za uspješan dugogogodišnji rad u USR-u Sport za sve, tvrtka Allvar d.o.o za dugogodišnji uspješan doprinos gospodarskom razvoju, Zlatko Bahun i Sonja Vršić za uspješan dugogodišnji rad u Planinarskom društvu Bundek, Smiljan Liklin za dugogodišnji uspješan rad u NK-u Rudar.
Također će biti dodijeljena i Nagrada Grada Mursko Središće za životno djelo koju će dobiti dr. sci. Jakov Kostović, prof. Nagrada se dodjeljuje svećeniku, književniku, poliglotu, filologu i prevoditelju za iznimne zasluge u građenju hrvatske književne kulture. Nagradu će dobiti i glumac Ivan Šubić za uspješan doprinos na području hrvatskoga kazališnoga i filmskoga života.
Zahvalnice Grada
Osim Nagrade Grada, dodijelit će se i zahvalnice Grada koje će primiti vlč. Tomislav Antekolović, Stanislav Stojko, Franjo Bogdan, Ivan Vršić, Ivan Šalari, Miljenko Palnec, Danica Sabo, Zlatko Bek, NK Rudar , Caritas Mursko Središće, Klara Glavina, Barbara Novak, Martina Bezek i Ivan Posavec.(vt)

Izvor: 3080