Gradovi i općine 17.10.2016. 11:37. Zadnja izmjena: 17.10.2016. 11:38.

Centar dr. Rudolfa Steinera

Dr. Uli Johannes König, promotor biodinamičke poljoprivrede, posjetio Međimurje

Dr. Uli Johannes König, ravnatelj najstarijeg istraživačkog instituta za biološko dinamičku poljoprivredu Forschungsring e.V. iz Darmstadta, posjetio je Međimurje.

Kako bi se pobliže upoznao s radom Centra dr. Rudolfa Steinera u Donjem Kraljevcu o kojem se dobar glas brzo proširio, odradio je radni sastanak sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem i ravnateljicom Centra dr. Rudolfa Steinera Dijanom Posavec.

Iskoristio je priliku kako bi pohvalio rad Centra, podršku lokalne zajednice i nastavak promocije dr. Rudolfa Steinera. Kako je naglasio, velik se posao radi na širenju vizije biodinamičke poljoprivredne proizvodnje, ali i ostalih ideja ovog utemeljitelja antropozofije.

Prilikom svog boravka iskoristio je priliku posjetiti i načelnika Općine Donji Kraljevec, Miljenka Horvata, a svoj posjet Međimurju završio u LifeClass Termama Sveti Martin u pratnji direktora Branimira Blajića, gdje mu je predstavljen inovativni koncept poslovanja Temple of Life, upravo napravljen po uzoru filozofije Rudolfa Steinera.

Izvor: