Gradovi i općine 14.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

DVD D. MIHALJEVEC: Nagrađeni najzaslužniji

U društvenom domu u D. Mihaljevcu održana je 88. redovna skupština mjesnog DVD-a. Pored mjesnih vatrogasca, na njoj su bili i predstavnici destak okolnih društava i gosti iz DVD-a Kozarac (Baranja). Na skupu su dodijeljena i društvena priznanja. Za 10 godina rada u DVD-u ista su dobili Filip Bartolić, Luka Bartolić, Tihomir Igrec i Antonio Pongrac, za 30 godina rada priznanja su primili Josip Strbad i Mijo Bartolić, dok je priznanjem za 60 godina rada u Društvu nagrađen Ivan Igrec. Također su dodijeljena priznanja za najaktivnije članove u protekloj godini.
U kategoriji djeca medalje su dobili Filip Vlah, Franjo Pongrac, Barbara Ban i Sara Janković, a kod mladeži su diplome uručene Sari Pongrac, Marti Balent i Ivani Sokač, dok je u kategoriji operativni članovi plaketom nagrađen Robert Karloci. Za dugogodišnji rad s djecom posebne zahvale dobili su predsjednik Zdravko Kranjec i Božidar Vlah te za dugogodišnji rad s mladeži tajnik VZP-a Kotoriba - Donja Dubrava - Donji Vidovec - Sveta Marija - Donji Mihaljevec i blagajnik DVD-a Donji Mihaljevec Dejan Kočiš.
Zahvalnice za pomoć u radu Društva primili su Željko Ivaci, Miljenko Ivaci, Društvo žena Donji Mihaljevec i AVM d.o.o. - Draškovec. Dobar rad vatrogasaca iz Donjeg Mihaljevca pohvalili su načelnica Đurđica Slamek, predsjednica Mjesnog odbora Anamarija Bartolić te predstavnik VZ-a MŽ i zapovjednik VZP-a Stanko Vugrinčić. (mg)

Izvor: 3072