Gradovi i općine 10.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

DVD KRIŠTANOVEC: Novo vozilo

DVD Krištanovec dobio je novo kombi vozil Opel Vivaro, vrijedno 173.000 kuna. Ključeve je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač predao predsjedniku DVD-a Krištanovec Srećku Mrazović.
Istog dana, u Krištanovcu je izbio požar otvorenog prostora u blizini prostorija nogometnog kluba i trafostanice. Bila je to pretpostavka vježbe koju je osmislio zapovjednik VZG-a Čakovca Željko Besedić sa svojim suradnicima. Na vježbi su sudjelovali operativni vatrogasci VZG-a Čakovca – sjever, odnosno JVP Čakovec, DVD Krištanovec, DVD Knezovec, DVD Čakovec, DVD Žiškovec, DVD Mačkovec, DVD Mihovljan i DVD Novo Selo Rok, svatko sa svojim zadatkom. Vježbi se odazvalo 57 operativnih vatrogasaca spomenutog područja koji su požar stavili pod kontrolu i na vrijeme ugasili.
Vježbi i primopredaji vozila nazočili su potpredsjednik HVZ-a i predsjednik VZ-a MŽ Mario Medved, zapovjednik JVP-a Čakovca Mladen Kanižaj, tajnik VZ-a MŽ-a Dragutin Trupković, predsjednik MO-a Dušan Mikulaj i mnogi drugi. Svećenik Pavao Mesarić blagoslovio je vozilo i zaželio što manje intervencija, a što više ovakvih i sličnih vježbi.
Damir Perhoč

Izvor: 3063