Gradovi i općine 10.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Gradonačelnik ugostio novinare

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek sa suradnicima - zamjenikom Zdravkom Kvakanom, predsjednikom Gradskog vijeća Goranom Gotalom te Miljenkom Radović i Željkom Poredošem priredio je prijem za novinare 30. prosinca u gradskoj vijećnici te zahvalio na suradnji.
- Drago mi je što na kraju godine možemo postignutim pokazati da nismo iznevjerili birače te ispunili obećano. Od svih odluka koje smo donijeli, najviše me veseli što su od 1. siječnja vrtić i jaslice jeftiniji za roditelje. Želja mi je da se u narednom razdoblju u ovom gradu zaposli još 100 do 150 ljudi, rekao je gradonačelnik Kolarek.
- Gradsko vijeće u proteklim je mjesecima odradilo 80-ak točaka dnevnog reda te bilo podrška čelnicima Grada u investicijskom dijelu. Posebna pozornost data je socijalnom aspektu, dodao je Goran Gotal.
- Dolazim iz gospodarstva i moja je najveća želja da 5 posto nezaposlenih na našem području što je prije moguće pretvorimo u 3 posto. U tom ćemo smislu raditi na proširenju gospodarske zone i pokušati privući veće investitore, kaže Zdravko Kvakan. (žd)
Snimio M. Belčić

Izvor: 3063