Gradovi i općine 14.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Najplaninarka N. Ribarić

Izbornu godišnju skupštinu održali su članovi Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća. Predsjednica Udruge Sonja Vršić u izvješću se osvrnula na niz aktivnosti odrađenih u protekloj godini. Udruga trenutno broji 233 člana, od toga 161 seniora, 26 juniora i 46 umirovljenika.
U Izvršni odbor PD-a Bundek izabrani su predsjednica Sonja Vršić, dopredsjednik Renato Pahor, tajnica Nevenka Ribarić, blagajnik Stanko Nemec i Mladen Mavrin kao član. Članovi Nadzornog odbora su Josip Hrešć, Zlatko Mihocek i Đuro Kugelman, a članovi Suda časti Branka Beuk, Bojana Balaž i Ana Bajsić.
Zahvalnice Društva za ustrajnost u radu i promicanje planinarstava primili su Zlatko Bahun, Stanko Nemec, Sonja Vršić, Ranka Šušteršić, Bojana Balaž, Alojz Vršić, Suzana Nemec, Zorko Šušteršić, Bojana Balaž, Gordan Ribarić, Nevenka Ribarić, Pavel Ribarić, Josip Hrešć, Ivanka Hrešć, Vladimir Vinko, Bojan Barić, Krunoslav Varga, Smiljka Palfi, Tatjana Bahun, Branka Beuk i Miljenko Fric.
Za najplaninara 2013. jednoglasno je izabrana Nevenka Ribarić, vrijedna članica koja pripomaže u svim aktivnostima Društva, a prošle je godine sudjelovala u gotovo na svim pohodima.
Plaketu HPS-a s brončanom značkom zasluženim je članovima uručio tajnik HPS-a i HGSS-a Darko Berljak, a primili su je Branka Beuk, Miljenko Fric, Nevenka Ribarić i Alojz Vršić. (vt)

Izvor: 3072