Gradovi i općine 21.08.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

NEDELIŠĆE: Staza / Parkiralište

Izrada projekta izgradnje pješačko-biciklističke staze koja će se protezati Varaždinskom i Čakovečkom ulicom u Nedelišću jedan je od najvažnijih predmeta kojim se bavi aktualna općinska vlast. O ovom je projektu u vijećničkim krugovima bilo riječi i u ranijim mandatima, a sada, nakon što je izgrađena kanalizacijska mreža i uređen prostor centra mjesta, na red dolazi i staza za pješake i bicikliste. Vrijednost projekta je šest milijuna kuna, a prvenstveni način financiranja njegove izrade bio bi iz blagajne nekog od fondova ili Ministarstva. Zato u Općini Nedelišće iščekuju natječaje na koje se mogu javiti s ovim projektom. (al)

 

Od 18. do 22. kolovoza u Malom Mihaljevcu bit će održana Otvorena zabavna škola nogometa, u organizaciji Udruge mladih Mali Mihaljevec. Suorganizatori događanja su NK Mali Mihaljevec te mjesni DVD i Udruga žena. 

Aktivnosti namijenjene djeci počinju 18. kolovoza, a nastavljaju se svakog dana od 15 do 20 sati na nogometnom igralištu u selu. Uz Otvorenu zabavnu školu nogometa, svaki će dan imati dodatni sadržaj - 19. kolovoza bit će održana pokazna vatrogasna vježba, 20. kolovoza prezentacija Policijske uprave međimurske, a 22. kolovoza, od 17 do 19 sati igre za roditelje. (al)

Izvor: 3095