Gradovi i općine 31.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

PLEŠKOVEC: Team dobio posao

Posao dovršenja izgradnje sportske dvorane Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Pleškovcu pripao je čakovečkom Teamu d.d. Nakon provedenog javnog natječaja na koji se javilo pet tvrtki, investitorovu odluku o odabiru žalbom su pokušale poništiti tvrtke Tim-gradnja iz Zagreba i Đurkin iz Čakovca.
Zagrebačkoj je firmi žalba odmah odbijena zbog neplaćanja kotizacije žalbenog postupka, a Đurkinu je odbijenica objavljena u četvrtak, 23. siječnja.
Načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović potvrđuje nam da su svi uvjeti za konkretizaciju i potpis ugovora s Teamom ispunjeni te da želi da radovi što prije počnu.
- S obzirom da će biti snijega, prvo će se obavljati radovi u interijeru, a s proljećem radovi na fasadi, vanjskom uređenju i ostalom. U cilju nam je da posao krene što prije jer izgradnja traje ionako neočekivano dugo. Ponuda Teama d.d. bila je 5,7 milijuna kuna i financijsku smo konstrukciju zatvorili općinskim kreditom, uplatom garancije tvrtke Fenix i udjelom Međimurske županije, kaže za list Međimurje Anđelko Nagrajsalović.
A. Ličanin

Izvor: 3066