Gradovi i općine 14.11.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Potpisan Sporazum o suradnji dvaju gradova

Nakon što je Gradsko vijeće Grada Preloga (1. listopada ove godine) usvojilo odluku o uspostavljanju suradnje između Grada Preloga i Grada Malog Lošinja, istovjetnu je odluku donijelo i Gradsko vijeće Grada Malog Lošinja.

Tako su se stekli uvjeti da gradonačelnici Preloga i Malog Lošinja, Ljubomir Kolarek i Gari Cappelli, formalno i potpišu "Sporazum o suradnji Grada Preloga i Grada Malog Lošinja". To su i učinili na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Malog Lošinja, održanoj u srijedu, 11. studenog, na Blagdan sv. Martina, župnog patrona Malog Lošinja.

Na svečanoj sjednici malološinjskog gradskog vijeća nazočila je delegacija Grada Preloga koja je u razgovorima s domaćinima razmotrila mogućnosti suradnje na području kulture, sporta i društvenog života, a gradonačelnik Malog Lošinja najavio je svoj dolazak na svečanu sjednicu gradskog vijeća o Danu Grada Preloga i izrazio je želju da tom prilikom posjeti gospodarske zone i upozna se s iskutvima investitora, odnosno poduzenika koji tamo posluju. (MB)

Izvor: 3159