Gradovi i općine 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Potpisani ugovori o financiranju udruga

Nakon braniteljskih, i predstavnici humanitarnih, zatim udruga osoba s invaliditetom, kao i onih s područja tehničke kulture, potpisali su s čelnicima Grada Čakovca ugovore o korištenju sredstava iz ovogodišnjeg gradskog proračuna.
Predstavnike udruga primio je zamjenik gradonačelnika Romano Bogdan koji je naglasio da novi način rada i udrugama i Gradu Čakovcu omogućava kvalitetniju suradnju budući da se temelji na sustavnom planiranju i odgovornosti obiju strana u korištenju proračunskih sredstava.
Ukupna vrijednost potpisanih ugovora za udruge osoba s invaliditetom iznosi 50.000 kuna, humanitarne 80.000 kn, a za udruge iz područja tehničke kulture 60.000 kuna.
Ugovore su potpisali predstavnici Saveza udruga osoba s invaliditetom Međimurske županije, Udruge invalida rada, Udruge gluhih i nagluhih Međimurske županije, Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Međimurske županije, Udruge tjelesnih invalida Međimurja, Caritasa biskupije Varaždin - Dnevni boravak djece „Dr. Antun Bogdan“ Čakovec, Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID Štefanec, Županijske liga protiv raka, Udruge dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Međimurske županije Čakovec, Zajednice tehničke kulture Grada Čakovca, Autokluba Čakovec, Foto-kino kluba Ivanovec, Radiokluba Međimurje i Fotokluba Čakovec.(vk)

Izvor: 3069